Müüa maja, 1 magamistuba - Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Naabrist Parem 2020 VÕIDU konteinermaja

Vallasasi, elamispind 24 m², kogupind 24 m²

Lisainfo: mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, elekter, seinakapp, garderoob, muu
Köök: induktsioon pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, dušš, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte

Raske südamega peame müüki panema omale armsaks saanud konteinermaja, mida 3 kuud Naabrist Parema saates ehitasime. Siin ka video, mis selgitab meie olukorda ja millest selline otsus tuli:

https://youtu.be/idvJ139KNgo

Üldine: Tegemist on kahe 6 meetrise merekonteineriga, mis on täielikult ümber ehitatud. Majas on köök/elutuba, magamistuba ja vannituba koos saunaga. Magamistoas kvaliteetne 140 lai madrats. Elutoas lahtikäiv diivanvoodi. Mõlema konteineri originaaluksed on kasutatavad.

Soojustus: Mõlema konteineri seinad ja laed on seest poolt soojustatud PUR-vahuga. Põrandad on soojustatud väljast poolt. PUR-vaht sobib ideaalselt konteinerisse, sest on kaks korda soojapidavam tavaliselt villast. (10cm PUR = 20cm villa). Lisaks ei teki soojustuse ja konteineri seina vahele õhuruumi, kuhu võiks kondensatsioon tekkida.

Küte: Majas on infrapuna põrandaküte kolme tsooniga (köök/elutuba/magamistuba). IFR põrandaküte on ideaalne lahendus väikesesse ruumi, jättes seinad radikatest puhtaks ja hoiab kokku põrandapinda. Lisaks on tegemist äärmiselt õhukese küttelahendusega, jättes üldise kõrguse konteineris ikkagi ca 2200mm kõrguseks. Vannitoas on eraldi põrandaküttematt plaadi all.

Fassaad: Maja katab kvaliteetne CEDRAL tsementkiud plaat puidu imitatsiooniga. Tegemist on tõeliselt kvaliteetse materjaliga, sest see ei pleegi päikese käes, on kergesti puhastatav ja ei vaja hooldustöid.

Köök: Täielik erilahendus koos kogu tehnikaga. Külmik, kubu, kahe auguline induktsioonpliit, tasapinna alt väljapööratav tammekilbist laud, tammepuidust elava äärega tasapind, HANSGROHE segisti, MDF kapiuksed, puutetundlik LED valgusti tasapinna kohal ja sokli all.

Magamistuba: Erilahendus mööbel, kus terve voodialune pind on jagatud kaheks ratastel sahtliks, lisaks välja tõmmatav riiul voodipeatsist.

Vannituba: Täielikult sisustatud ja koheselt valmis kasutamiseks. Grohe seinapott, Hansgrohe dušisegisti, Saunumi keris, lisaks saab kaasa Andres klaaside saunaukse koos klaasiga. Leiliruum kaetud lepa voodrilauaga, leiliruumis suur karastatud klaasiga puitaken vaadete nautimiseks. Lisaks vannitoast pääs terrassile.

Kogu ehitusest on olemas ca 600 pilti, et uuel omanikul oleks täielik ülevaade, kus midagi asetseb ja kuidas ehitatud on. Kogu tehnika tuleb kaasa, tegemist tuttuue ja väga kvaliteetne. Ainuüksi tehnikat/mööblit on majas ca 17000€ eest:

Köök - 4500€
Elava äärega tamme tasapind - 800€
Electrolux köögitehnika - ca 1000€ (külmik, induktsioonpliit, kubu)
Saunum keris - 1300€
Sauna kerise kontroller - 300€
Andres Klaas saunauks/aken - 800€
IFR põrandaküte - 400€
Elutoa diivan - 500€
Magamistoa voodi - 1000€
CEDRAL fassaad - 2000€
Uued SeiCom aknad - ca 2500€ (millest lükanduks 1800€)
Hansgrohe dušisegisti - 1200€
Hansgrohe köögisegisti - 600€
Ja palju muud

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Kuulutuse link
24 000 € 1 000 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3284844
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 24 m²
Korrus/Korruseid 1/1
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Vallasasi
Energiamärgis Puudub
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%