Müüa korter, 2 tuba - Mustamäe tee 78, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa

OMA PARKIMISKOHT, SUPER ASUKOHT, ILUS DISAIN

Korteriomand, paneelmaja

Lisainfo: rõdu 3 m², seinakapp, uus elektrijuhtmestik, pakettaknad, lift

REMONT SAAB VALMIS MAI LÕPUKS . KUI BRONEERID KORTERI REMONDI KÄIGUS HIND ON 128 000. HINDAMISAKT ON HINNA SEES.

KORTER

Müüa täielikult renoveeritud 2-toaline klaasitud lodzaga korter.Renoveerimise käigus on vahetatud kogu korteri elektrijuhtmestik, vee torustik, põrandad (uus aluspind + korralik laminaat.),Korteris on uued aknad ja välis uks. Köök on tehtud eri tellimusel ,kvaliteet materjalidest. Pildid on tehtud meie teistest korteritest ,remont tuleb samas stiilis. Köök tuleb täpselt sama nagu kuulutuses.

MAJA JA PARKIMISKOHT

Majas on aktiivne ja vastutulelik korteriühistu, kes elab samas majas.Maja katus ja fassaad on soojustatud, nii et see on soe ka kõige külmemal ja tuulisemal päeval.Samas koos soojustusega on tehtud ka ventilatsioon - nii et suvel ei ole tunkedat ja ei ole niiskust.Hiljuti vahetas seltskond välja küttesüsteemi elemendid.

Suureks plussiks on ,et korteri juurde kuulub oma kindel parkimiskoht tõkkepuu taga. Mis on määratud ühistu poolt. See on suur bonus,kuna tavaliselt vanemates majades parkimine on suureks probleemiks.

ASUKOHT

Korter asub Mustamäe ja Kristiine piiril. Suurepärane transpordiühendus kesklinnaga- 100m kaugusel Sääse ning Aiandi bussi-ja trollipeatus.
Läheduses asuvad: kaubanduskeskus (Mustika ja Mustamae keskus keskus on 4 minuti kaugusel), kool, lasteaiad, huvikeskused, park ja palju teisi vajalike asutusi.

LISAINFO

Korter sobib väga hästi nii enda esimeseks koduks kul ka üürile . Oleme üürinud sellised korterid 650 euroga kuus. Tootlus on üks parimaid Tallinnas.

Kui tunned antud objekti vastu huvi siis tee oma pakkumine ning helista julgelt ja läheme vaatama! Aitan Teid soovi korral pangalaenu taotlemisel, tagatisvara hindamisel ja ka Teie olemasoleva kinnisvara müümisel või üürimisel. Kodu müümine ja uue ostmine on suur otsus, mistõttu on väga oluline, et kogu protsess kulgeks kiirelt ja ootuspäraselt. Kui Teil on soov oma kinnisvara eest saada kõrgeimat hinda siis võtke minuga julgelt ühendust. Olen oma tegevuses professionaalne ja eesmärgile pühendunud. Tegelen aktiivselt mitte ainult kinnisvara müümisega, vaid ka uue kodu otsimisega oma klientide jaoks, lähtudes nende individuaalsetest soovidest.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
129 900 € 2 973 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3633973
Tube 2
Üldpind 43.7 m²
Korrus/Korruseid 3/9
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78405:502:2600
Energiamärgis -
Kulud suvel/talvel 90 € / 160 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%