Müüa korter, 4 tuba - F.R.Kreutzwaldi 11, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

TÕELINE PÄRL SISEKUJUNDAJATELE - OLE ISE OMA KODU INTERJÖÖRI LOO

Korteriomand, kivimaja, köögipind 13 m²

Lisainfo: toad eraldi, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov, tsentraalne vesi, ühistransport, sissepääs tänavalt, sileplekk-katus
Köök: köök 13 m²
Sanruum: uus torustik
Küte ja ventilatsioon: keskküte, kamin
Side ja turvalisus: trepikoda lukus, naabrivalve, valvesüsteem paigaldatud

See korter on Sulle, kes Sa otsid kodu arhitektuuriliselt väärtuslikus elamus ja hindad endiste aegade nostalgilist miljööd.

Samuti Sulle, kes Sa oskad olemasoleva olukorra taustal näha potentsiaali taastada selle omanäolise kodu endiste aegade hiilgus.

Ja muidugi neile, kel soov kujundada kodu oma maitse järgi.

Trepikoda on heas korras ja ajastutruult renoveeritud – kõrgusesse ulatuvast sissepääsuhallist viib esinduslik trepp juugendliku dekooriga vaheukseni, mille taga leiad lookleva trepi, mis ühendab hoone eri korruseid.

Korter paikneb kõrgel esimesel korrusel, akendega Tina ja Kreutzwaldi tänava suunas. Sissepääs Kreutzwaldi tn. poolsest trepikojast.

Sisenedes korterisse, ootab Sind tõeliselt avar (21 m2) eestuba, mitte ahtake esik! Kõrged tahveldatud uksed viivad edasi tubadesse (18,1 ja 17,9 m2), vannituppa (7,6 m2) ja kööki (11,5 m2). Otse läbi eestoa, välisukse vastas, leiad kaminaga külalistetoa (20,9 m2), millest läbi jalutades leiad järgmise toa (21,3 m2). Teised toad ei ole läbikäidavad ja pääs neisse on otse eestoast.

Kõrged laed lisavad ruumidele avarust, kahepoolsed tahveldatud uksed väärikust ja elutoa kamin hubasust. Korteri kaasajastamise ja viimistluse uuendamisega saaks sellest tõeliselt eksklusiivse kodu, mille väärtus säilib kõrgena läbi aegade.....

Korter on olnud kasutusel kosmeetikatoodete hulgimüügi kontor-laona, mistõttu eluruumiks kohandamiseks on tuleb arvestada investeeringutega - välja vahetamist vajavad aknad, siseruumid kaasajastamist ja uut viimistlust, siseuksed renoveerimist ja põrandad uuendamist.

Maja valmimine jääb Eesti iseseisvusperioodi algusesse, mistõttu projekteerimisel ei osatud ette näha maailma totaalset autostumist. Sel põhjusel on elamu sisehoov väga väike ja parkimiskohti hoovis vähe. Nii et auto jaoks peab leidma koha kas Tina või Kreutzwaldi tänaval....

Küll on aga korteri kasutada keldriboks soklikorrusel.

Elamu on paekivist sokli ja U-kujulise põhiplaaniga kivimaja ning kuulub Kreutzwaldi, Tina ja Raua tänava uhkete hilisjuugendlike kortermajade ansamblisse.
Hoone on renoveeritud aastatel 2005 – 2006, mil paigaldati uus katus, remonditi trepikojad ja fassaad ning paigaldati kaasaegne elektrisüsteem.

Hoone paikneb tänavafrondist eemal ja liiklusmüra korterisse ei kostu.

Maja on arhitektuurimälestis ja seal on elanud läbi aegade mitmed väljapaistvad Eesti kultuuri- ja ühiskonnategelased – esimese iseseisvusperioodi ajal kindralmajorid Jaan Soots ja Juhan Unt, kolonel Jüri Hellat, laulja ja laulupedagoog Aino Tamm, näitlejad Felix Moor ja Andres Särev ning paljud teised tuntud isikud.

Majas tegutseb korteriühistu „Unitas“, mille eelkäijaks oli 1922. a. asutatud „Korteriomanike Ühing Unitas“.
Haldusteenust pakub Arkaadia Haldus.



VAJATE KINNISVARA HINDAMIST?
Domus Kinnisvara spetsialistid hindavad kinnisvara kõikjal Eestis. Meie hindajate missioon on pakkuda kiiret ja kvaliteetset hindamisteenust. Domus Kinnisvara kutselised hindajad koostavad eksperthinnanguid, mida aktsepteerivad kõik Eesti krediidiasutused. Lisanduvad kodulaenu lepingutasu soodustused.

Küsi hindamisteenust: i****@d***************.ee

Domus Kinnisvara on Eesti üks suurim ja usaldusväärseim kinnisvarabüroo - aitame teid kõikides kinnisvaraküsimustes!

www.domuskinnisvara.ee

Kuulutuse link
264 000 € 2 232 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3162603
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 118.3 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Ehitusaasta 1922
Seisukord Vajab renoveerimist
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:113:1300
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%