Müüa korter, 3 tuba - Selleri 12, Supilinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Stiilne ja ilusa vaatega katusekorter Supilinnas

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu 5,1 m², parkimine tasuta, panipaik, kõrged laed, katusekorter, toad eraldi, pakettaknad, parkett
Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus
Ümbrus: Emajõgi jõgi 200 m

Uut hoolivat omanikku ootab helge ja hubane 3-toaline katusekorter väikeses kortermajas Supilinnas.

Korter on väga hästi läbimõeldud planeeringu ja praktilise ruumilahendusega, köetavat pinda on 64.1 m2, lisandub päikesepoolne rõdu suurusega 5.1 m2. Kaldlae all olevad ja madalamad kui 1.6 m pinnad korteri üldpinnas ei kajastu, seega reaalselt on korteris põrandapinda palju rohkem - näiteks elutoas, mis on plaanil 27.7 m2, on põrandapinda tegelikult koguni 38.5 m2.

Valgusküllane korter on maitseka ja põhjamaiselt heleda sisekujundusega, suurtest akendest avanevad imeilusad vaated Supilinna avarale rohelusele ning kauguses paistvatele kesklinna tornidele.
Korter võitis 2015. aastal ajakirja "Kodu ja Aed" Kodu Kauniks konkursil kauneima põhjamaise kodu tiitli.

ELUTUBA + KÖÖK
Elutuba ja köök paiknevad ühes ruumis, kuid on selgelt erinevateks funktsionaalseteks tsoonideks jagatud.
Köögis on korralik Arensi köögimööbel koos integreeritud tehnikaga. Köögi parimaks osaks on suur köögisaar, mis aitab kaldlaega kööki maksimaalselt tööpinda ja sahtlibokse paigutada. Lisaks on väga mõnus köögisaare ääres kergemat einet võtta või söögitegemise ajal kokale seltsi pakkuda.
Köögi ja elutoa tsooni vahel on ideaalne koht korraliku suurusega söögilaua jaoks - otse suure akna all, et süües vastavalt aastaajale kas rohelist, lumist või sügishalli vaadet nautida.
Elutoa keskel on lae kõrgus 3.5 m, mis lisab tervele toale mõnusat avarust.
Selle ruumi aknad paiknevad kolmes suunas tagades palju loomulikku valgust läbi terve päeva - lisaks suurele rõdule avanevale aknale on kaks katuseakent ida ja lääne suunas. Katuseakendele on paigaldatud välja poole päiksevarjud ning sees pool on energiasäästlikud topeltvoldikkkardinad Veluxilt.
Rõdu kohal on markiis.

SUUREM MAGAMISTUBA (12.3 m2)
Suurema magamistoa aken avaneb sisehoovi ja lähedal asuvate puude otsas on juba aastaid pesitsenud ööbikud - kevad-suvistel õhtutel ja öödel on akent avades võimalik tuba imeilusa linnulauluga täita.
Selles toas on kaldlagi, mis on kõrgeimas servas 3.35 m ja madalamal 2.65 m kõrgune.
Hetkel on tuba kasutuses lastetoana, aga ideaalne peamagamistoaks, kuna just sellest toast pääseb ka sissekõnnitavasse garderoobi, mis on sisustatud riiulite, riputustorude ning korvtornidega, lisaks on katusekalde all vaba põrandapinda suuremate kohvrite ja kastide jaoks.

VÄIKSEM MAGAMISTUBA (8.4 m2)
Väiksema magamistoa aken avaneb väga väikese liiklusega Meloni tänavale, sellest aknast on võimalik ka üle Supilinna katuste avarat päikeseloojangu vaadet nautida. Ideaalne oleks see tuba kabinetina või ühe lapse toana aga hetkel on kasutuses magamistoana ja mahutab lisaks 1.60 m laiusele voodile ka väikese kodukontori nurga.

VANNITUBA (6.4 m2)
Mõnusalt avaras vannitoas on Balteco vann, rohkelt panipaiku ning ruumi nii pesumasina kui kuivati jaoks.

ESIK (4.1 m2)
Esikus on suur peegelustega kapp, mis on sisustatud riputustoru, kõrgemal asuvate riiulite ning kõrge korvtorniga. Lisaks on kapis eraldi vahe ka tolmuimejale ja muule majapidamiskraamile. Esikusse on mahutatud lisaks ka pink ning madalamad nagid lastele.

Korteri kõigis ruumides on põrandaküte, majal oma gaasikatel. Korteri seinad on värvitud, põrandatel naturaalne tammeparkett ja keraamilised plaadid.
Korteril on puitpakettaknad, siseuksed ja välisuks tammespooniga.

Korteri juurde kuulub mõtteline osa ühisest panipaigaruumist 1.korrusel ning üks parkimiskoht hoovis asuvas parklas. Meloni tänaval ja Selleri tänaval võimalik ka tasuta parkida.
Sisehoovis on kahe maja peale mänguväljak lastele.

ASUKOHT
Supilinn on ideaalne elupaik nii kesklinna mugavusi kui ka rahu ja looduse lähedust armastavale inimesele.
Ümbruses on suurepärased võimalused sportimiseks ja vaba aja veetmiseks - läheduses asuvad Tähtvere spordipark, Dendropark, liivarannaga Emajõe vabaujula, Jänese matkarada. Tähtvere Spordipargis on hooldatud jooksu- ja suusarajad, samuti discgolfi väljakud.
Lastega perele teevad rõõmu Marja tänaval asuv laste avalik mänguväljak, Tähtvere mänguväljak ja botaanikaaed koos sealse mänguväljakuga. Ja muidugi jõgi ja seal ujuvad pardid ning jõeäärne rand, kus leiab tegevust igal aastaajal. Tähtvere spordipargis on ka mitu kelgumäge ning BMX rada. Piirkonnas tegutsevad mitmed eralasteaiad ja Tartu Kesklinna Kool.
Kesklinn oma kohvikute, poodide ja kultuuriasutustega on kõigest 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel, seega saab siin elades nautida nii südalinna läheduse mugavust kui ka Supilinna vaikset ja rohelist elukeskkonda.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
147 000 € 2 124 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3243270
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 69.2 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2010
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79513:008:0024
Registriosa number 4915703
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%