Müüa korter, 2 tuba - Pärnu mnt 233/1, Rahumäe, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Äsja renoveeritud 2toaline korter väikses puitmajas Nõmmel!

Korteriomand, puitmaja

Lisainfo: köök, parkimine tasuta, seinakapp, katusekorter, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov, ühistransport, tsentraalne vesi, mööbli võimalus, parkett, aiaga ümbritsetud, mets lähedal, sileplekk-katus
Köök: avatud köök, külmik
Sanruum: uus torustik, boiler, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: elektriküte, ahjuküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve

Uut omanikku ootab Nõmmel kenas väikses puitmajas asuv 2016. a suvel täielikult renoveeritud 2toaline korter. Kuna korter on ehitatud endale koduks, siis tehtud on põhjalikult ja materjalide pealt kokku pole hoitud. Korteris on elutuba köögiosaga, eraldi magamistuba, duširuum tualetiga, esik ja kaks panipaika. Koridoris on lisaks üks panipaik ning õues puukuuri boks. Majas vaid 3 korterit!

Reljeefsel ja suurel kinnistul (3857 m²) on kokku kolm elamut. Kogu territoorium ümbritsetud aiaga, kus välja kujunenud hoovi kasutamise kord. Autovärav avatav puldiga ja parkimine tasuta. Kolmel elamul ühine toimekas KÜ.

Korteris on uued juhtmestikud ja torustik, soojustatud seinad ja laed, ehitatud välja duširuum tualetiga, paigaldatud uued 3-kordsed puitpakettaknad. Varasemast köögist sai magamistuba ja kööginurk ehitati elutuppa, töötasapinna all on eraldiseisev köögitehnika (elektripliit ja -ahi, pesumasin, külmik). Elutoas on taastatud laiad põrandalauad - lihvitud ja õlitatud. Magamistoas on laminaatparkett, duširuumis põrandaküte ja keraamilised plaadid. Seinad on värvitud, lagi heledaks peitsitud laudisest. Korterit kütab vanem, kuid töökorras plekkümbrisega ahi. Soe vesi elektriboileriga.

Maja on keskmises seisus- fassaadi ja katust ei ole lähiaastatel vaja uuendada, koridori pigem küll, korstnapitsid äsja uuendatud. Majal laenu ei ole, hooldustasu nime all korjatakse hetkel 20 eurot kuus uue aia ehitamiseks. Koos kogutava summaga on kommunaalkulud korteril püsivalt 25.- kuus, millele lisandub tarbitav elekter, vesi ja küttepuud.

Jalutuskäigu kaugusel Nõmme Keskus, gümnaasium, põhikool, lasteaed, kultuurikeskus, kohvikud jm söögikohad, populaarne Nõmme turg, tervisespordirajad ja Glehni park. Hea ühendus Mustamäe ja Kesklinnaga. Lähedal bussipeatus (36, 23) ja elektrirongipeatus.

Kui otsite populaarses piirkonnas uut kodu v investeerimisobjekti, siis võib see olla just Teile. Võtke minuga ühendust ja lepime kokku vaatamise aja uue nädala alguseks. Korter on vaba, tehingujärgselt kohene üleandmine!

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Kuulutuse link
65 000 € 2 434 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3106667
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 26.7 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 1916
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%